market research

Viziunea ta, obligația noastră: cercetare și analiză aprofundată, strategii de neegalat.

Servicii de cercetare de piață în domeniul comerțului pentru o înțelegere profundă și actualizată a pieței, consumatorilor și concurenței.

De ce cercetarea de piață?

Multe afaceri se confruntă cu provocări atunci când vine vorba de înțelegerea adevăratelor nevoi ale clienților sau de identificarea tendințelor emergente. Fie că ești la începutul drumului sau ai o afacere stabilită, cercetarea de piață te poate ajuta să:

 • Identifici oportunități noi și neexplorate;
 • Înțelegi comportamentul, psihologia și preferințele consumatorilor;
 • Monitorizezi concurența și te poziționezi strategic în piață;
 • Reduci riscurile asociate cu lansările de produse sau intrarea pe noi piețe;
 • Îmbunătățești satisfacția și loialitatea clienților.

Pentru că:

Înțelegerea profundă a pieței și adaptabilitatea rapidă la schimbările acesteia sunt mai mult decât avantaje competitive – sunt necesități absolute.

Succesul afacerii tale nu trebuie să fie lăsat la voia întâmplării. Prin serviciile noastre de cercetare de piață, online și offline, îți oferim cheia către decizii strategice informate, creșterea vânzărilor și consolidarea poziției pe piață.

Transformă informația în putere și acțiune!

Oferim perspective avansate care transformă informațiile în strategii de succes

Acoperire completă: Integrăm cercetarea online cu cea offline pentru a capta o imagine holistică a pieței. De la analiza comportamentului consumatorilor în mediul digital până la interacțiunile directe în punctele de vânzare, îți oferim insight-uri valoroase din toate unghiurile.

Analiză aprofundată: Utilizăm un mix de metode și instrumente avansate, inclusiv Google Analytics, Hotjar și sondaje personalizate, pentru a dezvălui tendințele ascunse și a te ajuta să înțelegi dinamica pieței.

Personalizare și flexibilitate: Conștienți de diversitatea nevoilor în afaceri, adaptăm cercetarea pentru a se alinia obiectivelor specifice ale companiei tale, oferindu-ți soluții personalizate și flexibile.

Expertiză unică: Echipa noastră combină expertiza în cercetare (psihologia consumatorilor) cu înțelegerea profundă a diverselor industrii, asigurându-te că primești nu doar date, ci insight-uri acționabile și recomandări strategice.

Accelerează cu Sell 4 Brain!

Pasul 1

Începem cu o analiză detaliată a consumatorilor, atât în mediul offline, direct la raft în magazinele de retail, cât și online, pe website. Studiem modul în care aceștia interacționează cu produsul dvs. sau cu cel al concurenței, identificăm orele predominante de achiziție, cantitatea și tipurile de produse congruente achiziționate,

pasul 2

Continuăm cu o analiză aprofundată a produselor (prețuri, design, expunere, tip de achiziție, zona și perioada de achiziție etc.) și a impactului acestora asupra consumatorilor. Identificăm rolurile pe care indivizii le joacă în cadrul procesului de achiziție – de la influenceri și decidenți până la utilizatori finali.

pasul 3

Segmentăm consumatorii în funcție de caracteristicile psihologice individuale și sociale: valori, atitudini, nevoi psihologice, interese, tip de consumatori, review-uri, întrebări anticipate etc. oferindu-vă insight-uri valoroase pentru strategii de marketing și vânzări eficiente.

pasul 4

Folosim instrumentele Google Analytics, Google Ads, Hotjar, Search Console și Facebook Ads pentru a analiza datele și a construi un Customer Journey Map detaliat, care să vă ajute să înțelegeți și să anticipați nevoile de achiziție, atât din online cât și din offline.

pasul 5

Analizăm și identificând punctele forte și slabe ale concurenților, cota lor de piață și alte elemente relevante care influențează competitivitatea afacerii dvs. Înțelegem trendurile actuale pentru a anticipa schimbările din piață și pentru a vă ajusta strategiile corespunzător.

pasul 6

Analiza canalelor publicitare online și offline și alegerea celor mai eficiente unelte publicitare potrivite pentru strategii de marketing segmentate și adaptate la consumatori, dar corelate cu analizele anterioare pentru eficiență maximă.

Cunoaștere. Strategie. Creștere.

 • Înțelegere Profundă a Pieței: Obțineți insight-uri valoroase despre comportamentul consumatorilor, tendințele pieței și dinamica concurenței, permițându-vă să luați decizii informate și strategice pentru afacerea dvs.
 • Strategii de Marketing Eficiente: Utilizarea datelor obținute prin cercetarea amănunțită vă permite să dezvoltați campanii de marketing personalizate, crescându-vă rata de succes și ROI-ul.
 • Identificare Oportunități de Creștere: Descoperiți noi nișe de piață și oportunități neexplorate, oferindu-vă avantajul de a vă extinde și diversifica oferta înaintea concurenților.
 • Reducerea Riscurilor: Prin înțelegerea cerințelor și așteptărilor clienților, puteți minimiza riscurile asociate cu lansarea de noi produse sau intrarea pe noi piețe.
 • Creșterea Satisfacției Clientului: Adaptând produsele și serviciile la nevoile reale ale consumatorilor, veți îmbunătăți satisfacția clienților și loialitatea față de brandul dvs.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Combinând cercetarea online cu cea offline, obțineți o imagine completă și versatilă a pieței, ceea ce vă permite să vă adaptați rapid la schimbările de mediu.
 • Expertiză și Suport Profesional: Echipa noastră de specialiști vă oferă suport continuu, de la planificarea cercetării până la interpretarea datelor, asigurându-vă că beneficiați la maximum de informațiile colectate.
cercetare de piață offline și online

Descoperă secretele succesului în afaceri cu serviciile noastre de cercetare de piață

Transformă cunoașterea în putere!